tisdag, december 30, 2014

PBP 2015, nu startar äventyret


Det är inte alltid lätt att sätta mål för det kommande året. Mål skall vara specifika, mätbara, utmanande, realistiska och tidsatta om jag inte missminner mig. 2015 går Paris-Brest-Paris randonneur. När loppet senast arrangerades gick det inte så bra för oss. Loppet började fint, vi åkte iväg som en stormvind i en magisk medvind men sedan gick dessvärre cykeln sönder och gick inte att reparera. Vi kunde och ville men tekniken stod oss icke bi. Det finns sålunda en rejält oplockad gås där.
Målet för 2015 blir därför Paris-Brest-Paris. Ett perfekt mål för oss. Tidsatt: Augusti 2015 bär det iväg, specifikt och tidsatt ingen tvekan om man uppfyllt målet eller inte. Är man inte i Paris i tid så är man inte. Utmanande kan tyckas svårare men den som följt oss på vår blogg inser att vi har nog inte cyklat så mycket senaste tiden och är nog inte i vår bästa form. Det har varit mycket sjukdom, jobb och annat som satt käppar i hjulet.
På bilden ses en man, inte i sin bästa form och med arm i högläge, som är ruggigt sugen på PBP 2015. I sann hederlig nyårslöftesstil så går startskottet första januari. Första januari startar sålunda äventyret.

/ Henrik

Inga kommentarer: