onsdag, juni 24, 2009

Cent Cols en Alpes

Årets permanent blir Cent Cols en Alpes. Det är den franska föreningen CLUB des CENT COLS http://www.centcols.org/ som arrangerar permanenten. Vi är anmälda och håller som bäst på att föra över rutten till karta. Vi startar preliminärt måndag v29. Permanenten innehåller föga förvånande 100 pass och utspelar sig i alperna.

7 kommentarer:

Tille sa...

Ni är så himla bra på att hitta fina projekt att köra!

Blir det tandem?

Johan Mölleborn sa...

Oj oj oj vad mulligt. Det ska bli mysigt att följa er (på nätet).
/J

Åsa och Henrik sa...

Ingen tandem denna gång så vill ni hänga på är det bara att ta rygg! Vi ska göra vårt bästa på att blogga längs vägen.

Olle sa...

Hej på er.
Vad är det för maxtid på denna permanet?

Olle

Åsa och Henrik sa...

Det finns ingen maxtid. Ingen ifrån första startfältet (2003) har ännu kommit i mål (se http://www.centcols.org/rando_perm/participants.htm). Vi planerar att köra på c:a 2 veckor och blir därmed sannolikt nr 4 och 5 som fullföljt sträckan.

Olle sa...

men dom 2 cyklisterna, en engelsman och en från Rumänien, som cyklade 3 st "Randonnées Permanentes" på 30 dagar finns dom med ilistorna? Eller cyklar dom fortfarande som vålnader i bergen. ;)

dom cyklade:
Cent Cols en Alpes, Cent Cols en Pyrenées and Cent Cols sur la Ligne de Partage des Eaux Atlantique-Méditerranée

Vad jag förstod så hade dom klarat av det hela.

http://www.centcols.org/voyages/300_30/index_en.htm

olle

Åsa och Henrik sa...

Klart imponerande tur! Spontant sett så verkar den påminna om Grimpeuren. De kör i bergen både i Alperna och Pyreneerna och bergen där i mellan. Deras tur är gissningsvis i samma härad som vår, dock lite svårt att avgöra då det är mycket siffror. Men eftersom Grimpeuren anses som världens tuffaste randonneurlopp så antar vi att Grimpeuren var lite tuffare ;-). Har de fullföljt bör de finnas i rullorna. I höst går det ett lopp med följebil som är inspirerat av 100 colar i Alperna som Rapha sponsrar. Rapha delar ut en speciell tröja till alla deltagare, något för dig Olle? Det verkar fullt i dagsläget men de har säkert en väntelista.