lördag, september 20, 2008

Gotland 360


Etapp 1 på turen är avklarad. Vi har cyklat 20 mil idag med gott om depåer. Fina vägar, vacker natur och bra käk. Middagen bestod av helstekt lamm. Vädret har varit bra. Imorgon avslutar vi turen. Bilden ifrån södra gotland, visar hoburgsgubben och två figurer från fastlandet. Gotland 360 är att rekommendera. Även om man hatar cykling får man svårt att inte älska maten och stämningen och anmäla sig av den anledningen. Älskar man cykling är loppet ett måste.

3 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Det var jättenära att jag åkte till Gotland men det föll på att jag övertrasserat cykelkontot. Jag är där varje vecka på somrarna, och vägarna är som gjorda för att cykla på. Lyllo er.
/Johan

Åsa och Henrik sa...

Håller med om att det var fantastiska vägar. Det var tillräckligt kurvigt för att vara omväxlande trots att det bara fanns tre backar. Funderar du på att åka nästa år kan vi locka med att den kungliga hofleverantören av Gotlandsdricku var närvarade till middagen och serverde sin brygd (för de icke renläriga fanns även öl, vin och fantastiskt god äppeljuice). När det gällde den fasta födan så bjöds förutom lammet helstekt gris, gotlandspankaka (med salmbärssylt) fågel och varmrökt fisk. Jösses vi blir hungriga bara vi tänker på det.

Johan Mölleborn sa...

You had me at hello. Jag kommer garanterat köra nästa år. Dricku och helstekt gris låter som prima after-bike.
/J