lördag, maj 18, 2013

Medvind, finns det något vackrare ord?

Alla förtjänar en hel dag med enbart medvind. Idag fick vi våran. Det kändes som det var länge sedan. Det är en underbar känsla att få rulla i 30 på små smala och kurviga vägar. Idag blev det många omvägar, grusvägar, fartsträckor. Det är mycket man kan kosta på sig när man har medvind. Det är inga problem att hinna även om Åsa var lite skeptisk till den sista extra rundan norr om Felingsbro. Dagens tur gick i medvinden till Örebro. Bilden visar Henrik när han leder truppen på väg mot dagens sista omväg. Till hans försvar kan sägas att dagens fartrekord blev ifrån Felingsbro till mål. Vilket gjorde att vi hann /hinner sitta och njuta och minnas dagen över en god middag och utsikt över Sveriges vackraste slott.

2 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Hoppas ni fick en härlig tur i medvinden. Jag fick som jag trodde, klockren motvind hela vägen hem. Men sånt ger ju bara lite extra krydda.
Idag verkar vinden ha lugnat ner sig så ni får nog en kalasdag på cyklarna igen.
/J

Henrik och Åsa sa...

Dagens tur gick bra. Lite vind när vi startade den blev dock ganska saftig motvind i höjd med Julita men vi gömde oss i skogen så den rackarn fick oss inte.