lördag, september 03, 2011

Örebro

Det blev en tur till Örebro idag. Solsken och många fina vägar. Lite väl mycket grus för Åsa dock. Det blev cirkus 15 km löst grus mellan Åkers styckebruk och Ärla. En punka och en trasig växelvajer. Den senare var lite irritrande. Henrik la märke till de karakteristiska problemen precis innan. Lurig att växla åt båda hållen och växelvajern behövde spännas. Den var dock lättfixad. Visa av erfarenhet stannade vi direkt och petade ut den lilla pluppen ur handtaget. Imorgon blir det hem igen efter en natt på hotell elit och middag på hotellpuben. Det blev pasta med parmaskinka. Lite väl fet men rättså god med fräsha grönsaker. Idag körde vi söder om sjöarna, lite oklart hur vi kör imorgon. Bra ben och bra fart. Märks att vi var i form för.... Summa summarum en ruggigt fin cykeldag.

4 kommentarer:

Aurian sa...

Ett fint hotell och en fin stad att besöka. Underbara cykelvägar där ni kan alternera dit o hemresan. Lycka till!
Längtar tillbaka till Örebro mellan varven!

Åsa och Henrik sa...

Instämmer! En riktigt fin stad med ett mycket trevligt centrum som känns bättre för varje gång man besöker den. Att sedan sitta och äta frukost med utsikt över slottet och sedan njutningscruisa lite i ett morgontomt centrum blev en perfekt start på dagen. Vare sig första eller sista besöket i staden. En stad väl värd att längta till!

Tille sa...

Snygg tröja. Köpte en sådan som belöning till mig själv för att jag klarade PBP. :-)

/T

Åsa och Henrik sa...

Tack Tille! Jag blev så lycklig över att någon designat tröjor speciellt för randonneurer att jag hängde på låset när de släppte dem.