tisdag, juni 14, 2011

Paket


Även om man önskar att vår lokala cykelhandlare hade allt så är det ändå något visst med att beställa från nätet. Att hitta passande däck till en tandem är inte så lätt. Även för cyclecomponents så blir man en udda figur. Då finns dock våra randonneurvänner på nätet. De känns igen med exklusiva paket inslagna i siden och sammet eller specialdesignade plastpåsar eller som paketet idag med fina stämplar på kartongen och ett gäng vykort och pins på köpet. Man får säga att för att tillhöra en cykelkategori som har som ideal att övernatta i pumpskåp så är vi osedvanligt lättflörtade av flärd. För att inte enbart ägna oss åt subjektivt tyckande så testar vi Rivendell’s beställningsfunktion idag. Leveranstid: högsta betyg (2 arbetsdagar, imponerande för att vara US)
Pris: högsta betyg (10 $ avdrag i kupongrabatt, extra imponerande då vi inte skickade med någon kupong eller krävde rabatt)
Leveransupplevelse: högsta betyg (ett rackans vackert paket med lite extra grunkor i)
Bilden visar paketet och våra Jack Brown Blue edition däck som är en fetare variant av Ruffy Tuffy som vi har varit ruggigt nöjda med. Enormt punkasäkra och slitstarka vilket tandemcyklister älskar.

Inga kommentarer: