onsdag, maj 12, 2010

Over and out

Så blev vi äntligen klara med rekandet av 60 mila. Kanske… eller åtminstone tror vi det nu. Verkligheten och kartan diffar alltid lite och så även minnena av vägar. Men med lite tur så är allt som behövs renskrivning av vägnötterna och möjligen något återbesök här och där för att bekräfta att det verkligen var det som det stod på skylten. Efter rekandet av 60 mila så har vi rekat fyra nya sträckor ifrån Tumba. Det blev ruggigt mycket tuffare än vad vi någonsin kunnat föreställa oss. Vintern när vi tänkte reka de nya sträckorna blev den värsta i mannaminne. Detta innebar att vi fick reka betydligt senare än vi tänkte och under betydligt värre förhållande. Det var många som klagade över vädret på 40 mila. Själva åkte vi som Bambi på murken våris med gud vet hur många dikeskörningar i ett tempo som i bästa fall höll 10. Summa summarum så känner vi oss rätt nöjda att ha levererat i tid och med förväntad kvalitet.

4 kommentarer:

Nypan sa...

Jag är i alla fall grymt imponerad av det ni gjort, och kommer tveklöst nominera er till årets brevetplanerare till svenska cykeldagarna 2010, om det finns en sån kategori.
Annars får jag väl nominera er i nån annan klass. ( sämsta väderplanerare )

/N

Johan Mölleborn sa...

Ni kan verkligen vara stolta över de rundorna ni har sniffat fram. De kommer vara en perfekt uppvärmning för PBP nästa år.
/J

Tille sa...

Okej, jag ska inte klaga på vädret mera. Bara hylla er för de fantastiska rundorna!

Fikasvettot sa...

Tack för allt jobb ni lägger ned!