måndag, december 29, 2008

Gran Canaria


För att få dem optimala avslutningen på året och den bästa tänkbara starten på nästa har vi förflyttat oss söderut. För att göra det extra festligt har vi tagit med oss en kamrat. Vädret cirkus 20 ömsom sol ömsom moln. Cyklingen underbar mycket vackra berg, lite trafik massor av serpar. Bilden är ifrån premiärturen. Därefter har vi hunnit med en tuff bergstur med en 23 % backe upp till öns högsta punkt och en tur dan därpå som var tänkt att vara lite lugnare men som blev precis lika lång och lika många höjdmeter som den tuffa bergsturen. Fast vi höll i alla fall ett lägre tempo.

5 kommentarer:

Nypan sa...

Men vafan!!
Fy vad lågt att sticka iväg till varmare breddgrader så här års, och cykla på smala däck i korta byxor. Hoppas ni får ett gott nytt år, och väl mött på nästa Oetzi runda ( då lär det inte räcka med kortbyxor )
/N

Patrik Skolling Möller sa...

Oj oj... Helt rätt. Jag kan knappast hålla ut tills jag drar iväg. 14dagar på Fuerteventura hägrar. Denna gång skall mtbn som specialbaggage. ;)

Ta det försiktigt och Gott Nytt År !

-Skogling

rosaKanoten sa...

Näee... jag är inte sotis. Det är så skönt med minusgrader och man blir sådär fnasig under näsan och fötterna är som isklumpar :)

Gott nytt år på er!

Johan Mölleborn sa...

Är bilden från den vägen som går Maspalomas upp mot dammen? Det blir en fin liten slinga tillbaka till Maspalomas.
/J

Åsa och Henrik sa...

"Är bilden från den vägen som går Maspalomas upp mot dammen? Det blir en fin liten slinga tillbaka till Maspalomas.
/J"

Inte dåligt!

Visst är bilden tagen där. På bilden syns två ytstra cyklister som efter tillbringat lång tid på ett plan nu äntligen nått höstdrömmarnas mål. Misstänker att du även känner igen utsiken ifrån en viss topp ner mot en viss monolit.
Å/H