tisdag, augusti 19, 2008

Göteborg

Ibland glömmer man de fina vägarna, backarna, fiken, naturen, göteborgarna. Men ibland så är man åter och då känns livet sådär underbart och man njuter av att bara få vara. Bilden visar en sjö i närheten av Hällingsjö (öster om Gbg). En underbar göteborgshelg där vi bland annat lunchade vid det bedårande fiket i Tostared och fick riktiga havskräftor till middag. För den som inte varit Götet rekommenderar vi det starkt. Bra backar och ruggigt vackert.

2 kommentarer:

Peter T sa...

Jag kände igen sjön så fort jag fick ögonen på bilden. Där har jag cyklat och jag var där med bil tidigare i sommar (och jag bor inte på den sidan av Sverige). När vägen utmed sjön är som bäst är det bara alldeles fantastiskt härligt. Det är inte så kort sträcka heller utan man får gott om tid på sig att njuta. En i raden av goda skäl att besöka GÖtebiorgsområdet och rentav att flytta dit.

rosaKanoten sa...

kul att läsa om era äventyr! Hoppas att allt är bra (nu har jag lagt till laggis på min länklista på min blogg.... måste ju kunna hålla koll på er även om vi inte ses på gröndal så ofta längre :)