fredag, december 18, 2009

Gran Canarias Grand old lady

Dagens blogginlägg tillägnar vi Kaari. Skulle vi utse Hovets tuffaste tjej lägger vi vår röst på henne. Har man varit cyklist i 15 år så låter man inte motgångar stoppa en. Kaari hade svårt att klicka i pedalerna i branta backar eftersom hon fick fel skor med sig, spd sl istfället för spd (tips: släng skor som du inte använder, att spara något för att de kan komma väl pass är inte alltid en bra idé, Kaari har bestämt sig för att donera sina till Bosse). Bosse hjälpte henne genom att hålla fast cykeln så hon kunde klicka i ro lugn när hon startade i 10 procentarna. Det var endast en sak som bekymrade henne. Det var att hennes tempo inte skulle ge oss tillräcklig träning. Innan lunch tog hon 1000 höjdmetrar plus en ganska tuff körning med Bosse för att hinna i tid till vår träffpunkt. På bilden ser vi Kaari ta fram kameran för att fota den vackra utsikten på utsiktspunkten i Fatagadalen. Skulle vi vara i lika bra kondition som Kaari när vi är 73 så vore det som att vinna högsta vinsten på lotteriet. Skulle vi dessutom få den charmen så är det bara att längta till 73 årsdagen.

3 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Oj vad härligt. Och vad avis jag blev nu. Ska just ge mig ut i -9 i Stockholm.
Glöm inte Pico de las Nieves. Men den har ni nog planerat.
/J

cykelbo sa...

Här i Skultuna är det snöföre. I besparningens tider är det slarvigt plogat och mycket spårigt. Så ha det bra på Grand Canaria.

Åsa och Henrik sa...

Trots att det är underbart med sommarvärme och cykling på Gran Canaria ska det bli kul att komma hem till ett juligt vinterlandskap. Förhoppningsvis finns det snö kvar i mellandagarna för skidåkning på hemmaplan.