söndag, juni 28, 2009

Ömma tandemkroppar!

Gårdagens seger över tandemcykeln byttes mot tvivel. Idag gjorde det ont redan vid starten: sega ben, ömma händer, ryggar och rumpor. Turen idag var tänkt att gå till kakslottet i Taxinge via gamla Riksettan och Strängnäsvägen, en tur på 10 mil. Mycket försök att sträcka sig på cykeln och många spontana extrastopp varav den sista, glasstopp 7 km ifrån mål. Vi kortade turen någon kilometer då vi hittade Taxinge krog strax innan kakslottet - En riktig pärla med riktigt god mat och cykelkunnig personal. Solsken och jättevarmt. Henrik hade lite krampkänningar även idag, men det var nog mest minneseffekter från gårdagen för idag hade vi salttabletter i vattenflaskorna. Summa summarum en kalasfin cykeldag men rejält ömma kroppar. Man kan undra om vi hinner komma i tandemform till SBS, idag kändes det inte så.

Dagens bild föreställer ett ruggigt snabbt tandempar som gjorde oss sällskap ifrån start till mål.

4 kommentarer:

Peter T sa...

Från det ena till det andra, årets permanent måste bara vara fantastiskt frän, sånt namn och så många pass!

Tille sa...

Tuff bild. Jäkligt avundsjuk på folk som är ute och cyklar när jag sitter inspärrad på jobbet!

Johan Mölleborn sa...

Festligt att det är sån skillnad på att cykla tandem och vanlig cykel. Är ni säkra på att det inte är Henriks gamlva cantibroms som spökar? ;)
/J

Åsa och Henrik sa...

Johan: Det var en bra fråga. Det kan nog bli ett separat inlägg om vad som är svårigheterna med tandem någon gång. För tillfället är vi fullt upptagna med att cykla tandem. Förståelsefasen har vi ännu inte uppnått.