lördag, juni 27, 2009

20 mila på tandem!


Vi körde ungefär den runda som vi planerar att Hofvets södra 20-milare ska gå: Tumba-Torö-Sorunda-Mörkö-Vagnhärad-Gnesta-Tumba. Det är en superfin runda och det kommer att bli perfekt, bara vi får till rätt distans. Dagens runda blev 22,5 mil vilket är något för långt. Tandemcyklingen fungerar bättre och bättre. Idag vågade vi stå upp längre distanser än tidigare och stokern törs släppa styret under korta stunder. Startandet går som en dans. Vi lyckades till och med starta i backe. I Gnesta drabbades kaptenen av kramp som sannolikt var orsakad av hård ansträngning och värme som fått allt salt att rinna ur kroppen. Vi kände oss väldigt nöjda med att kunna köra mer än 20 mil med tandem! Förhoppningen att fullfölja SBS på tandem i augusti börjar nästan kännas som realistisk.

2 kommentarer:

Tille sa...

Låter fantastiskt! Synd att vi inte träffades. Själv startade jag med 60-mila-gänget igår och vek sedan av ner mot Nyköping och körde upp längs kusten till Vagnhärad/Trosa. En fika i Vagnhärad med er hade suttit perfekt efter den sega motvinden.

Åsa och Henrik sa...

Ångrade du dig eller var du bara uppe med tuppen och agerade master på 60-mila? Sträckan från Nyköping till Trosa är fin! Den kommer nog också med på någon av de nya randonneursträckorna från Tumba.