söndag, oktober 19, 2008

Jönköping

Barnarpsbacken, Ådalsvägen och Klevaliden. Idag fick vi äntligen tillfälle att prova rundan vi som vi skulle kört i våras men fick avbryta p.g.a. snö på hög höjd . Idag var vädret dock annorlunda: höstsol, höstvindar och virvlande löv - ett riktigt charmväder. Vi fick prova att ligga 35-40 i medvinden, testa 20 % uppför Klevaliden, ligga och bromsa i serpentinerna bakom de fega bilisterna på Ådalsvägen, fika vid IKHP stugan med en sagolik utsikt över Vättern och känna på mjölksyran i Barnarpsbacken. Jönköping ett fullkomligt eldorado av fina vägar. Saken blev inte sämre av det underbara vädret. Henriks vrist är tyvärr fortfarande under konvalescens och vi räknar med 3-6 veckors fortsatt läketid.

3 kommentarer:

BeGe sa...

Hej Åsa o Henrik!
Kul att se att ni aldrig ger er.
Vilket fantastiskt väder det varit den senaste veckan t.o.m. jag fick ihop 250km i förra veckan trots att jag inte cyklat på 2 månader.
Jag har haft lite problem med min e-post och tappat bort er e-mailadress. Sänd adressen så får ni i retur ett referat från vårt randonneurmöte och våra planer för nästa år
Cykelhälsningar från Götet
BeGe
bege.bike@comhem.se

Peter T sa...

Inte så dum plats, Jönköping!

Gunnar Ohlanders sa...

Fint att se att fler tycker att säsongen inte är över bara för att november närmar sig.
En långcykling på höstkanten är härligt. Bara man skippar regnvädersdagarna.

M v h. Gunnar