måndag, april 16, 2007

30-mila Västerås

En försmak av sommaren! 20 grader varmt och solsken.
Vi hängde med snabbgruppen de första 9 milen. Fram till första depån gick det bra, men där verkar de ha ätit något som inte vi åt för sedan gick hastigheten upp från knappt 35 till knappt 40. Det var lite väl snabbt för oss, och Henriks knä började protestera så vi släppte. Efter lunchen hittade vi några kompisar i vår division och slog följe med dem. Det var en runda i fantastisk natur. Många fina sjöar och osedvanligt långa backar för att vara i Sverige.

lördag, april 07, 2007

Ny cykel


Nu är den klar. Nåja, en viktig del för en touring-cykel saknas, pakethållaren. Den kommer förhoppningsvis snart. I morgon blir det åka av!

fredag, april 06, 2007

Bohuslän


En kall dag med värmande vårsol. Åkte norr ut från göteborg till orust, malö och flatö. Förvånansvärt kuperat, hittade en serpentin på orust! Malös bergiga snirklande vägar var gudomliga.

söndag, april 01, 2007

Vårsol


Henrik körde mtb med dubbdäck. Nej då, det var ingen halka. Det var bara strålande solsken som fick oss att vilja komma iväg bums i kombination med att det var enda hela cykeln. Alla var på glatt humör, tom bilisterna. En av dem gav oss tom företräde helt frivilligt enligt italienskt manér.